Vonatkésések az ítéletidő, a meghibásodás miatt

FMH - A viharos szél és a biztosítóberendezések meghibásodása miatt sokfelé akadozik a vasúti közlekedés kedden reggel.

feol.hu

Késnek az elővárosi vonatok, mert Pestszentlőrinc állomáson meghibásodott a vasúti biztosítóberendezés;  Kőbánya-Kispest és Vecsés állomás között ezért fokozott biztonsági előírások szerint közlekednek a vonatok - közölte a MÁV az MTI-vel.
A közlemény szerint 30-50 perces késések is előfordulhatnak.
A Budapest - Hegyeshalom - Rajka vasútvonalon, Tatabánya és Almásfüzitő állomás között is meghibásodott a biztosítóberendezés, emiatt a vonatok itt is fokozott biztonsági előírások szerint közlekedhetnek. Ezen a szakaszon pályafelújítást is végeznek, 10-15 perces késések várhatóak.
Két vasútvonalon ideiglenesen 60 km/h-s sebességkorlátozást kellett bevezetni az erős széllökések miatt - közölte a Mávinform. 
A Balaton déli partján, a Tapolca - Székesfehérvár - Budapest vonalon, és a Budapest - Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza - Záhony vonalon Hajdúszoboszló és Karcag között vezettek be sebességkorlátozást az erős szél miatt. Mindkét vonalon 10-25 perces késésekkel kell számolni.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!