Ha kell, a gépek elé fekszenek! Tiltakozás a sukorói beruházás ellen

FMH - A Jobbik Magyarországért Mozgalom Fejér megyei szervezete a sukorói King's City ellen tiltakozott Fehérváron, míg a Velencei-tónál Balsai István (Fidesz) országgyűlési képviselő szólalt fel a kaszinóváros ellen pénteken.

Kovalcsik Katalin

A Jobbik Magyarországért  Fejér megyei Választmányának elnöke, Árgyelán János, a fehérvári Vidámparki tó partján tartott sajtótájékoztatót, amelyen  tiltakozásukat fejezték ki a Sukoróra tervezett, King's City néven  megismert beruházás ellen. 
Ha kell a gépek elé fekszünk, mondta az elnök, de mindenáron megakadályozzák a kaszinóváros megépítését. Nem sokkal a fehérvári nyilatkozat után a Velencei-tó partján, a sukorói evezőspálya mellett   Balsai István (Fidesz) országgyűlési képviselő  mondta el:  néhány hónap múlva, amikor már a Fidesz fogja  kormányozni az országot, mindent visszaállítanak  eredeti állapotába, ha egy kapavágás történik, betemetik.


Balsai István elmondta, amikor már a Fidesz kormányozza majd  az országot, mindent visszaállítanak 

A tervezett beruházással kapcsolatban minden szabálytalan, törvénytelen, tette hozzá a volt igazságügyi miniszter, aki felsorolta milyen viszgálatok folynak a befektetői csoport  képviselői,  személy szerint  Joav Blum, kettős állampolgár ellen.  Az egykori miniszter hivatkozott az kiszivárogtatott az állami számvevőszéki vizsgálat megállapításaira is, amelyet valószínűleg a jövő héten ismerehet meg a közvélemény az Országházban tartott ÁSZ sajtótájékoztató után. Sukorón nem lesz kaszinóváros, fejezte be tájékoztatóját Balsai István.



A Vidámparki tónál a Jobbik Fejér megyei szervezete tiltakozott. A jövő nemzedéke is gyönyörködhet még a Velencei-tóban?

A témában megjelent korábbi írásainkat itt olvashatják!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!