Hatalmas akció! Kártyázzon, és vásároljon féláron!

Fejér megye - Féláron juthatnak be lapunk Hűségkártyásai a Fejér megyei múzeumok állandó kiállításaira. Nagy kedvezmény ez, amely sokak számára nyitja meg a művelődés kapuit.

S. Töttő Rita

Húsz Fejér megyei múzeumban kap mosollyal övezett igenlő bólintást az a látogató, aki  a Fejér Megyei Hírlap Hűségkártyáját felmutatva azt kérdezi: elfogadják?
- Minden  kiállítóhelyünket érinti a kedvezmény, tehát  a Megyei Múzeumok Igazgatóságához tartozó valamennyi állandó tárlat helyszínén, Székesfehérvártól Cecén át Kápolnásnyékig elfogadják a kártyát  - mesélte örömmel Elekesné Szentágotai    Enikő, a Fejér Megyei Múzeumok Igazgatóságának megbízott  igazgatóhelyettese. 

A város legújabb tárlata az új Fejér megyei néprajzi tárlat: Simon Andrea és Kulcsárné Németh Mariann is itt várja a hűségkártyásokat

- Az ötven százalékos kedvezmény, ahogy máshol sem, úgy itt sem vonható össze más kedvezményekkel, valamint csak a teljes áru jegyekre vonatkozik - emelte ki azért az igazgatóhelyettes ,  de ez nem jelenti azt, hogy ha egy diák vagy nyugdíjas úgy látja: jobban jár, ha a teljes áru jegy felét fizeti ki, akkor természetesen megteheti.
Fejér  megye határain túlmutat  a Hűségkártya  akció, hiszen a Pannon Lapok Társasága teljes terjesztési területén igénybevehető, így akár a Vas, Veszprém és Zala megyei múzeumlátogatók is szívesebben jönnek Fejér megyébe.

- Az igazgatóság székesfehérvári helyszínei közül érdemes kiemelni a megyeszékhely egyik legismertebb pontját,  a középkori romkertet, vagyis a  Nemzeti Emlékhelyet, amely az ország szakrális központja   tizennégy királyunkat  temették itt el , s  méltán népszerű a látogatók körében. A másik kedvelt hely a város nyüzsgő, üzletekkel, kávézókkal  és turistákkal teli sétálóutcájában, a Fő utcán található  Fekete Sas Patikamúzeum, illetve az annak szomszédságában található rendház állandó régészeti kiállítása. Innen csak pár percnyi sétára, az Arany János utcában várja a Hűségkártyával érkezőket a    Budenz-ház Ybl gyűjteménye is. Aki az egykori iparos és kereskedő lakók mindennapjaira  kíváncsi, az  a Palotavárosi Skanzenbe térjen be, itt is féláron tekintheti meg a népi élet emlékeit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!