Matthäust becsmérelte a Bielefeld elnökjelöltje

FMH - Lothar Matthäus, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya dühösen reagált csütörtökön az élvonalból kiesett Arminia Bielefeld elnökjelöltjének becsmérlő szavaira.

feol.hu

Bár a klub a közelmúltban megkezdte az egyeztetést a 48 esztendős szakemberrel, a megüresedett vezetői posztra egyedül pályázó Klaus Daudel kijelentette:
"Ilyen helyzetben ismeretesen sok hívatlan vendég bukkan fel. Matthäus úr szerintem belátható ideig nem fog szerepet játszani a Bundesligában. Nálunk sem."
A német válogatottsági rekorder - akinek az FC Fehérvár kétéves vezetőedzői szerződést ajánlott - ingerülten fogadta a nem éppen hízelgő véleményt:
"Nincs arra szükségem, hogy olyan emberek piszkolják be a nevemet, akik semmit sem értek el a futballban, mégis unintelligens megjegyzéseket tesznek. Elnézve az ottani munkát nem is csodálom, hogy az Arminia kiesett az első osztályból. Ha végbemegy náluk egy professzionális szerkezetváltás, hívjanak fel telefonon."
Berzi Sándor, a fehérváriak ügyvezetője kedden az MTI-nek azt mondta: amint azt korábban jelezték, péntekre várják Magyarországra Matthäust, s remélhetőleg akkor a szóbeli megállapodásuknak megfelelően a szerződést is aláírják.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!