Belföld

2011.03.07. 05:45

Kovács Kati politikához kapcsolódó díjat nem akar átvenni

Kovács Kati nem kíván olyan díjat átvenni, amely kapcsolódik a politikához. Az énekesnő az MTI-nek hétfőn küldött közleményében azt hangoztatta, szeretne énekes maradni, "aki a zene pártján áll".

MTI

Kovács Katinak előző nap, az MSZP nőnapi ünnepségén akartak átadni egy, a párt nőtagozata által alapított közéleti díjat, ám az énekesnő nem vett részt a rendezvényen.
A művész később kiadott közleményében emlékeztetett arra, hogy 45 évig kizárólag az énekléssel foglalkozott, és a politikai életben nem vett részt.
 Mint írta, külföldi versenyeken, fesztiválokon, televíziós fellépéseken mindig Magyarországot képviselte; számtalan elismerése és díja is az ország jó hírnevét öregbítette.
 "Zeneszerető embereknek szeretnék énekelni a jövőben is, mindenféle elkötelezettség nélkül. Köszönöm azoknak, akik szeretnek és mellém állnak, de a (...) díjat nem vehetem át, mivel úgy érzem, hogy a politikához kapcsolódik" - írta közleményében Kovács Kati.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!