Belföld

2009.06.09. 08:16

Kislányoknak mutoaggata a nemi szervét - elkapták!

Elfogták a helyi rendőrök azt a fiatal makói férfit, aki játszóterek környékén kislányokat molesztált - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-t.

feol.hu

Nagy felháborodást keltett az elmúlt hónapokban Makón annak férfinak a viselkedése, aki játszóterek környékén kislányokat szólított le és mutogatta nekik a nemi szervét - mondta Szenti Szabolcs.
A rendőrségre április közepe óta három feljelentés érkezett a molesztáló ellen. A férfi olyan kislányokat szólított le, akik egyedül voltak, nem tartózkodik senki a közelükben - tette hozzá a hadnagy.
A több hetes adatgyűjtés eredményeként a rendőrök hétfő délután elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható fiatalembert, aki kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett. Elmondása szerint cselekménye szexuális kielégülést jelent számára.
A 23 éves helyi lakost a Makói Rendőrkapitányság szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!