kutyusok és cicusok

2021.06.02. 08:00

Gazdit keresnek a Herosz mentettjei

A HEROSZ állatotthonban várják új családjukat a kutyák, macskák. Elérhetőség: 06/30-985-8309.

Baráth Eszter

Rigó, az egyéves nőstény játékos, mozgékony cica, aki nagyon igényli a foglalkozást. Családoknak jó választás akár lakásba, akár kinti-benti macskának.

Treat-et hajléktalan gazdája egy üres telken hagyta kikötve. Nagyon erős, izmos kutya, sok mozgásra van szüksége ahhoz, hogy elfáradjon, várja, hogy foglalkozzanak vele. Egyedüli kutyaként adják örökbe, gyerek és idősek mellé nem, mivel könnyen fellökheti őket.

Bubi, a 11 éves beagle keverék kedves, de kissé makacs kutya. Korából és fajtájából adódóan megvannak a maga rigolyái, határozott gazdára van szüksége. Minden iránt érdeklődik, jó jelző, de más kutyákkal nem jön ki. Nagyobb gyermekek mellé javasolják, idősek mellé nem.

Bencével nem bírtak idős gazdái, ezért került a menhelyre. Három és fél éves, de kölyökkorában sem nevelték meg. Felkészült, következetes gazdát keresnek neki, aki képes lekötni fajtájából adódó energiáit is. Gyerekek, idősek és más állatok mellé nem adják.

Tinki, a hét hónapos keverék szuka Vértesacsán kóborolt, azóta sem kereste senki. Egyelőre csak ideiglenes szerződéssel vihető, de ivartalanítás után örökbe fogadható. Imádja az embereket, kertben és lakásban is remek családi kutya lehet a szeleburdi kölyök.

Rongó, a 8 hónapos kandúr egyelőre ideiglenesen elvihető, ivartalanítás után fogadható örökbe. Eleinte félős volt, de már nagyon barátságos, bújós lett. Mozgékony, társaival szívesen játszik. Gondozói örülnének, ha olyan családba kerülne, ahol nem egyedüli cica lenne.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!