Videoton

2014.04.11. 18:30

A Videoton FC a Pápát fogadja szombaton

Székesfehérvár - A labdarúgó NB I 24. fordulójában a Videoton FC szombaton a Lombard Pápát fogadja. A mérkőzés 16 órakor kezdődik.

Bobory Balázs

A film csak forog tovább...

A Videotonnál napról napra, hétről hétre abban reménykedik edző, játékos, vezető, hogy a hosszú hónapokra elhúzódó válságból sikerül végre kikecmeregni, és minden egy csapásra rózsaszín lesz, a védők nem helyezkednek rosszul, a középpályások 90 %-os pontossággal passzolnak átlagban, a csatárok pedig nem csak az ordító ziccereket, hanem az apró lehetőségeket is gólra váltják.

A baj csak annyi, hogy az áhított cél elérésére mindössze matematikai esély van, izgulni már csak azon lehet, hogy a Vidi a dobogón fejezi be a bajnokságot és nyáron indulhat az Európa Ligában, vagy a futballisták végre hosszabb vakációra mehetnek valamelyik napsütötte tengerpartra.

Szombaton a Pápa ellen meg lehet nyitni azt a hajrát, amely ha jól sikerült, talán valamit enyhít az elkeseredett drukkerek dühén. Persze a szezon tényleg csak akkor menthető meg, ha a piros-kékek érmet szereznek, sorozatban győzelmeket aratnak, a játékosok, főleg a magyar fiatalok pazar formába lendülnek, és ne felejtsük el, hogy a Ligakupában még lehet trófeát is szerezni.

Hogy a fenti feltevéseknek mekkora a realitása, mindenki döntse el maga, azonban tényleg nem lenne baj, ha Videoton a Pápa ellen végre letudna egy jó összecsapást és esetleg több góllal is megterhelné az ellenfél hálóját. A Veszprém megyei együttes néha megvillant valamit tudásából, de a korábbi fordulókban azt is láttuk, hogy törékeny és könnyen sebezhető, ezt ki kell használni.

A fehérvári játékosok közül a hét elején hatan is a válogatottnál gyakoroltak, és már akkor is mondtuk, remélhetőleg a környezetváltozás, az új impulzusok segítettek Sándor Györgyéknek. Győzni kell, ez nem is lehet kérdés szombat délután!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!