Ezüsthajú és aranyszívű!

2018.04.02. 20:54

A kilencvenesztendős Bözsi mamát köszöntötte családja

Húsvétvasárnap ünnepeltük a mi drága ezüsthajú, aranyszívű nagymamánk 90. születésnapját - tudatta lapunkkal Kovácsné Mariann.

V. Varga József

A 90 esztendős Bözsi mama népes családja körében húsvétvasárnap Fotó: Hargitai-Kiss Virág

Húsvétvasárnap ünnepeltük a mi drága ezüsthajú, aranyszívű nagymamánk 90. születésnapját – tudatta lapunkkal hétfőn az egyik unoka, Kovácsné Mariann. Baki Pálné, lánykori nevén Farkas Erzsébet, 1928. április 3-án született Aranyospusztán. Ödönpusztáról aztán a család Sárhatvanba költözött. Születésnapi ünnepségét Sárszentmiklóson tartották húsvétvasárnap negyvenegy fős társaságban: öt gyermeke, hét unokája, tizenhárom dédunokája, hat hónapos ükunokája és családtagjaik körében.

A 90 esztendős Bözsi mama népes családja körében húsvétvasárnap
Fotó: Hargitai-Kiss Virág

Az Orbán Viktor miniszterelnök által aláírt emléklapot Sükösd Tamás, a város polgármestere adta át az ünnepeltnek, majd lányai, unokái és dédunokái köszöntötték a mamát szívhez szóló versekkel. Ajándékba egy pompás tavaszi virágkosarat és egy televíziót kapott, amelyeknek nagyon örült, de annak még jobban, hogy együtt tudhatta népes famíliáját. Az ebédet jó hangulatú beszélgetés és mulatozás követte.

– Születésnapodon azt kívánjuk neked, drága Mama, hogy még sokáig aranyozd be hétköznapjainkat és ünnepeinket! – így szólt (szól) a verses családi köszöntő.

„Születésnapodon nem kívánunk egyebet, / Csendes lépteid kísérje szeretet. / Szívedben béke, lelkedben nyugalom, / Légy nagyon boldog ezen a szép napon! / Szívünk szeret, ezt ne feledd, / A legtöbb mit adhatunk, a családi szeretet!” (Ismeretlen szerző)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!