Vértesalja

2009.03.26. 03:27

Építik a sportcentrumot

Bodajk - Megkezdődött a városban a sportcentrum építése. Az iskola szomszédságában elterülő 2,5 hektáros földterületen egyelőre földmunkák zajlanak, miként arról a tudósító személyesen is meggyőződött.

B. Kiss László

A pályák, a lelátó, az öltöző helyéről kiszedett, jó minőségű termőtalajt deponálják, hogy aztán az építkezés előrehaladtával visszatölthessék. A sportcentrumban gyepes labdarúgó pálya, gyepes edzőpálya, egy vegyes funkciójú aszfaltos kispálya, nézőtér, parkolók és egy 165 négyzetméteres sportöltöző kerül kialakításra. A földterület megvásárlására, az előkészítő munkákra 17,2 milliót költött az önkormányzat, a kivitelezéssel közbeszerzés útján megbízott céggel pedig 120 millió forintról szól a vállalkozási szerződés - tájékoztatott Oszlánszki Zsolt polgármester. A befejezési határidő június 30.: a várossá avatás első évfordulóját a sportcentrum átadásával készülnek megünnepelni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!