Krimi

2024.05.08. 16:15

Kettős tragédia: holtan találta szüleit egy kislány Szabolcsban (videó)

Büntetőeljárás keretében vizsgálják a szörnyű esetet.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Jack Quillin

Szamosújlakról érkezett bejelentés 2024. május 8-án, mely szerint egy családi házban az ott lakó férfit és nőt holtan találták. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a halálesetek körülményeit, a helyszíni szemle és az adatgyűjtés jelenleg is tart - olvasható a szon.hu. oldalán.

A portál információi szerint a férfi bántalmazta a nőt, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe, ezután a férfi öngyilkosságot követett el. 

Megdöbbenéssel és értetlenül áll a tragédia előtt a település teljes lakossága – mondta el a portálnak Bégány Róbert, a község polgármestere. A család néhány éve költözött a mindössze 400 lelkes Szamosújlakra, és szépen beilleszkedtek a közösségbe.

Elfogadták őket a helyiek, törekvő, igyekvő családként mindent megtettek, hogy jó körülményeket teremtsenek a két kiskorú gyermeküknek. Van egy nagykorú gyermekük is, és éppen most várták nagy szeretettel az első unokájukat. Felfoghatatlan, ami történt 

– tette hozzá a településvezető.

Úgy tudni, elhunyt édesanyját az iskolából hazaérkező 14 éves lánya találta meg, majd a segítségül hívott szomszéddal bukkantak rá a felakasztott édesapára. A rendőrök még délután öt óra előtt is helyszíneltek.

A Tények.hu videójából további szörnyű részletek derülnek ki: 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában