17°
22°
11°

Hálózatosodás – Kereskedelemfejlesztés európai hálózatépítési rendszerrel

A cégeknek versenyképességük érdekében nemzetközi színtéren is folyamatosan képviselniük magukat.

Ahogy azt az IMP3rove Academy felmérése is mutatja komoly üzleti jelentőséget tulajdonítanak a vállalatvezetők a nemzetközi hálózatosodásnak. Ebben olyan nemzetközi szervezetek lehetnek a vállalkozók segítségére, akik kiterjedt határon túli kapcsolatokkal rendelkeznek. Ilyen többek között az Enterprise Europe Network az Európai Unió egyetlen és egyben a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata.

Az Enterprise Europe Network az Európai Bizottság intézményeként,  egyedülálló földrajzi lefedettséggel és tevékenységi körrel közel 600 európai üzletfejlesztéssel foglalkozó szervezetet fog össze, több mint 60 országban. A hálózat magas színvonalú szolgáltatást kínál a helyi kis- és középvállalkozások növekedéséhez. Kulcsszerepe van az Európai Unió gazdasági növekedést és munkahelyteremtést célzó törekvéseiben.

A hálózat tagjai között kereskedelmi és iparkamarák, technológiai központok, kutatóintézetek és regionális fejlesztési ügynökségek egyaránt megtalálhatóak. A tagok több évtizedes tapasztalattal bírnak, melyet közös adatbázison keresztül osztanak meg egymással. Az Európai Bizottság intézményeként elsőként értesülnek EU-s szabályozói környezet folyamatos változásairól és egyben módjukban áll Brüsszel felé továbbítani a kkv-k tapasztalatait, esetleges nehézségeit.

Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara


Legolvasottabb

1
Halálos vonatgázolás Gárdonyban (frissítve!)
2
Fának hajtott egy személyautó Pákozd és Sukoró között
3
Három sérültje van a Budai úton történt balesetnek
4
Székesfehérvár akkor és most – Piac tér
5
A jövő év közepén kezdik az építését a fedett arénának Fehérváron
Endurance Bajnokság
Ferencz Balázs
Kismarty-Lechner Gábor két bajnokságot is megnyert idén
megfejtették / 14 perce
Bermuda-háromszög: még a rejtély is eltűnt
Lehet hinni abban, hogy van valami rejtélyes a Bermuda-háromszögben, lehet kételkedni benne – de az tény, hogy egy évszázad alatt több tucat hajó és repülőgép, illetve több mint 8000 ember tűnt el az „Ördög Háromszögében”.
Gyász
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *HOMAI LÁSZLÓ* *kislángi lakos* 57 éves korában elhunyt. Temetése 2017. október 25-én 11 órakor lesz a kislángi római katolikus temetőben. Egyben köszönetet mondunk mindazoknak, akik elkísérik és fájdalmunkban bármilyen formában osztoznak. Gyászló család
/"Küzdöttél, de már nem lehet, A csend ölel át és a szeretet. Csak az hal meg, kit elfelejtenek, Örökké él, akit nagyon szerettek."/ Mély fájdalomal tudatjuk, hogy *KALESZDORFER JÓZSEFNÉ* *Kati néni* életének 90. évében csendesen elhunyt. Temetése 2017. október 21-én, szombaton 11 órakor lesz a dinnyési temetőben. Gyászoló család
Fájó szívvel tudatjuk, hogy *OZSVÁTH MIKLÓS* *volt BM főhadnagy (Rugó) és minőségellenőr az Ikarusban,* 2017. október16-án eltávozott közülünk. 80. évét megosztotta feleségével, Erzsivel, lányával, Zsuzsival, vejével, Jocóval, két unokájával, Diánával és Zsanettel és sok-sok barátjával. Temetése a szabadbattyáni katolikus temetőben lesz október 22-én 12.30-kor. Szeretettel várunk mindenkit a szertartás után a Pokol Pincébe.
/"Elmentem tőletek, nem tudtam búcsúzni, nem volt időm arra, el kellett indulni. Szívetekben hagyom emlékem örökre, ha látni akartok, nézzetek az égre."/ Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *IMRE JÁNOS* *seregélyesi lakos* 58 éves korában elhunyt. Temetése 2017. október 21-én 15 órakor lesz a seregélyesi református temetőben. A gyászoló család
október 23 / 24 perce
Neves fellépők lesznek a Millenárison
videójáték / 30 perce
Ez a fickó kimozdult játszani
a kis bambák / 51 perce
Ezt a pandás videót vétek lenne kihagyni
Közlekedési baleset / 1 órája
A busz alá esett egy idős nő Rácalmáson – Szemtanúkat keres a rendőrség
Police.hu
vendéglátás / 1 órája
Csaknem 40 százalékkal több foglalás érkezett a hosszú hétvégére
Tűz / 1 órája
Faház égett Velencén
Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság