Tác

2016.08.14. 15:40

Virágos díjak, Iringó, esti Szivárvánnyal Tácon

Tác – A táciak ismét kitettek magukért. A szombati falunapon minden a helyén volt. Ünnepeltek, szórakoztak.

V. Varga József

A pörköltekkel nem lehet nagyon mellényúlni. Finom és kiadós. Kontra Lajos alpolgármester a vaddisznóra esküdött, Major Zoltán képviselő a csirke zúzára, Harangozó János gazdálkodó a szarvasra. A kiváló horgász, Gergő József pedig harcsapörköltet készített túrós csuszával. Tizennégyen főztek a szabadtéri sátras konyhasoron, a mintegy hatszáz adag fél óra alatt elfogyott!

 

A Virágos Tácért díjat az idén Dallos Julianna, Papp Ferenc és Percsics Péter érdemelte ki. Az elismeréseket Kissné Dobos Krisztina, a Tácért Alapítvány elnöke és Horváth Tamás polgármester adta át. A falunapi foci vándorkupát a helyi gárda söpörte be: Józsi és a Hét Mesterlövész. Nagy sikere volt a streetfighter motoros show-nak és a pátkai csikósok bemutatójának; a nagyérdemű vastapssal jutalmazta a Simon Nikolett vezette helyi Szivárvány népdalkör és a Molnár László irányította Iringó néptáncegyüttes műsorát. Azután Jolly & Suzy mulattatott, majd a Happiness látványtáncosait Tóth Vera koncertje követte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!