működő távkapcsolat

2019.01.23. 17:00

Radics Gigi Amerikáig ment a kedveséért

A 22 éves énekesnő amikor csak teheti, Amerikába utazik feltöltődni, itt ismerkedett meg barátjával, a bahamai származású, Kaival.

Forrás: Hot!

A távkapcsolat egyáltalán nem okoz gondot a párnak, a kilencórás időeltolódást pedig megszokták – mondta Gigi a Hot! magazinnak.

„Nagyon boldog vagyok! Volt nemrég egy időszakom, amikor egy kicsit kevesebb ihletem volt. Szerencsére ennek vége. Engem ő nagyon inspirál” – írja a Vasárnap Reggel a Hot! magazinra hivatkozva.

Fotó: Hot!

Gigi Los Angelesben ismerkedett meg a fiúval, amikor Kai statiszta volt az énekesnő klipjében, sokat beszélgettek, és gyorsan fejlődött a kapcsolatuk. Igazából már az első pillanatban tudták, hogy egymásnak rendelte őket a sors. Giginek itthon valahogy nem jött össze a szerelem; a korábbi párja az édesapja barátja volt, ezért nem volt könnyű felvállalni a család előtt, hogy komolyabbra fordult a viszonyuk. Végül az énekesnő szüleinek sikerült elfogadniuk a férfit a lányuk párjaként is. Gigiék tavaly év elején szakítottak, az énekesnő nem sokkal később ismerkedett meg az amerikai sráccal, akivel most boldogabb, mint valaha.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában