Székesfehérvár

2015.06.16. 17:50

Fehérvár Szépe-Fejér Megyei Hírlap Királynője - Még három napig jelentkezhetsz

Péntek éjfélig lehet még jelentkezni a Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyre. A 2004-es királynőnket, Molnár Szimonettát kérdeztük meg arról, mit adott neki ez az élmény?

Buthy Lilla

– Egy brand része lettem. Nagyon sokat köszönhetek ennek a versenynek – kezdi Molnár Szimonetta, aki 17 évesen lett a szépségkirálynőnk. Hozzáteszi: – Még nagyon fiatal voltam, éppen a pályaválasztás és a nyelvvizsgám előtt. Még nem tudtam mit szeretnék az élettől, mi is akarok lenni. A verseny miatt rengeteg embert megismertem, és ez a kapcsolati tőke a mai napig elkísér. Minden lánynak csak ajánlani tudom, nincs veszítenivalójuk!

Molnár Szimonetta 11 éve, 17 évesen lett királynő

– Én fiatal koromban nagy önbizalomhiánnyal küzdöttem, de ez a neves verseny visszacsatolást adott, és nem csak a külsőmmel kapcsolatban. Fontos volt a jó kisugárzás és a személyiség is! – mondja Szimonetta, aki a tizenegy év alatt igazi, nagybetűs nővé érett. Jogi pályára készült, most éppen rendezvényszervezőként dolgozik. Szimonetta heti többször fut, tollasozik, imád utazni és új kultúrákat megismerni. Szeret olvasni, és most a könyvírás is a tervei között szerepel.

– Hálás voltam – válaszolja arra a kérdésemre, fel tudja-e idézni a pillanatot, amikor a fejére került a korona? – Elsősorban a szüleimnek, természetesen a jó gének miatt is, és az összes támogatómnak, akik mindig biztattak.

A volt királynő örömmel fogadta el a felkérésünket az első Királynők találkozójára is, amire a szervező, Fejér Megyei Hírlap szárnyai alatt, a döntő estéjén kerül sor.

 

Ha szeretnél, így lehetsz királynő

Szeretnél részese lenni a Fehérvár Szépe- Fejér Megyei Hírlap Királynője versenynek? Ha elmúltál 16, és még nem voltál döntős, akkor önéletrajzodat, egész alakos és portréfotódat, e-mail címeddel, telefonszámoddal együtt dobd be a Novotel Hotel gyűjtőládájába, vagy add postára a Fejér Megyei Hírlap címére (Székesfehérvár, Ady Endre u. 15.), de elküldheted e-mailben is a [email protected]-ra, vagy jelentkezz a fehervarszepe.feol.hu-n!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!