Székesfehérvár

2015.02.21. 10:25

Szenátusi ülés és diplomaátadó ünnepség

Székesfehérvár - A Városháza dísztermében vette át mintegy hetven, kodolányis végzős hallgató az oklevelét február 21-én, szombaton délelőtt. Ők a fehérvári kampuszon szerezték meg diplomájukat.

Tihanyi Tamás

Szabó Péter, a Kodolányi János Főiskola rektora nyitotta meg az ünnepi szenátusi ülést, majd a 2014. december 10-én adományozott címzetes tanári kinevezéseket Vízi László Tamás főtitkár adta át az arra érdemeseknek és ő ismertette a laudációkat is. Az ünnepségen Katona Lóránt, a művészeti tanszék előadóművész-jazzének szakos hallgatója énekelt és Mits-Kovács Eszter zongorázott, majd a város nevében Mészáros Attila alpolgármester köszöntötte az esemény résztvevőit. Szabó Péter beszéde után rektori oklevélben részesültek azok a hallgatók, akik tanulmányaik ideje alatt kiemelkedő eredményeket értek el: Lenger Anett (szociális munka), Karle Gábor (történelem), Tercza János (nemzetközi tanulmányok), Kovács Máté (turizmus-vendéglátás), Tábori Áron (turizmus-vendéglátás), Marcus Decker (előadóművészet-jazzének), Bölcsföldi Károlyné (gazdálkodás és menedzsment), Havasiné Kovács Erika (gazdálkodás és menedzsment). A végzettek nevében Kovács Péter turizmus-vendéglátás szakos hallgató mondta el gondolatait.

 

Az ünnepség második felében hetven hallgató vette át diplomáját, ők andragógia, angol nyelvtanár, kommunikáció és médiatudomány, gazdálkodási menedzsment, gazdálkodás, előadóművészet-jazzének, nemzetközi tanulmányok, szociális munka, történelem, turizmus-vendéglátás, idegenforgalom és szálloda, valamint vendéglátó és szálloda szakon végeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!