Székesfehérvár

2013.11.25. 20:35

Túra a megyeházán

Nyitott kapukkalés számos szolgáltatással várják az érdeklődőket november 28-án, az egész országban a megyei kormányhivatalok.

Fejér Megyei Hírlap

A Fejér Megyei Kormányhivatal, szakigazgatási szerveivel és járási hivatalaival e napon lehetővé teszi például, hogy a 200 éves Megyeházát szakértő örökségvédelmi kalauzolással bejárják (9, 10, 11, 12, 15 vagy 16 órakor indulnak vezetések), de bárki megtekintheti a velencei növény- és talajvédelmi laboratóriumokat, a fiatalokat rendhagyó osztályfőnöki órák, sztárvendégekkel, a megváltozott nyugdíjszabályozás iránt érdeklődőket előadás és fórum várja. Dunaújvárosban, a főiskolán kormányhivatali expo egy helyszínen 44 program és szolgáltatás lesz. Élelmiszer-biztonsági, állategészségügyi, növény- és talajvédelmi, fogyasztóvédelmi tájékoztatók és fórumokon kapnak praktikus tanácsokat az érdeklődők.

Galambos Dénes Fotó: Koppán Viktor

A nyílt napon a kormányhivatal ügyfélszolgálatai ügyfélbarát nyitva tartással várják az ügyfeleket. A kormányablakok 2011-es indulásuktól fogva reggel 8-tól este 8-ig tartanak nyitva, de november 28-án, csütörtökön a szakigazgatási szervek ügyfélszolgálatai is hosszított nyitva tartással, 18 óráig állnak az állampolgárok rendelkezésére hangsúlyozta Galambos Dénes kormánymegbízott.

A fogyasztóvédelemmel kapcsolatban a Piac téren, a Rézteremben 14 órától kérdezhetnek az érdeklődők, a nyugdíjügyekről pedig 15 órától hallhatnak tájékoztatót ugyanott.

A Fejér Megyei Kormányhivatal nyílt napjának helyszínei: Székesfehérvár, Dunaújváros, Bicske, Enying, Gárdony, Martonvásár, Mór, Polgárdi, Sárbogárd, Velence.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!