Székesfehérvár

2013.04.30. 15:10

Ivókút is lesz a játszótér közelében

Székesfehárvár - A Szabadművelődési Ház melletti játszótér felújításáról, az új játékokról beszélt Gyóni András és Szekeresné Kovács Ildikó az április 30-i sajtótájékoztatón.

Sebestyén Lilla

A Szabadművelődési Háza mellett elterülő játszóteret közel fél éve szerelték le, mivel életveszélyessé vált. Mostanra azonban már felújították, a kis területen egy csúszdával felszerelt játszóvár, hinta, homokozó és mászóka várja a gyerekeket.

- Ez Fehérvár egyik leggyönyörűbb része, így fontosnak tartottuk, hogy épüljön ide egy használható, korszerű játszótér - mondta el Gyóni András önkormányzati képviselő, majd hozzátette: reméli, a kutyatulajdonosok is figyelembe veszik, hogy ez a terület a kisgyerekeknek és nem az ebeknek épült.

Ezek után Szekeresné Kovács Ildikó, a Fejér Megyei Városgondnokság karbantartási részlegének vezetője még elmondta: próbáltak úgy válogatni a játékok között, hogy azok több korosztálynak is megfeleljenek, és örömmel tölti el, hogy még a felnőttek is megállnak itt egyszer-egyszer  megmozgatni izmaikat.

A felújítás harmadik fázisában a játszóteret egy ivókúttal szeretnék kibővíteni, az a terv azonban csak  a jövő évben lesz esedékes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!