Székesfehérvár

2012.01.26. 06:41

Új helyen a mérnöki kamara

Székesfehérvár - Megnövekedett feladatait nem tudta ellátni régi helyén a mérnöki kamara, ezért nagyobb helyre, a Távírda utcába költözött.

Házi Péter

A több mint tizenöt évvel ezelőtt megalakult Fejér megyei mérnöki kamara eddig a Nyugat-Magyarországi Egyetem geoinformatikai karán működött egy kis irodában, ám a taglétszám- és feladatnövekedés miatt nagyobb irodát kellett keresniük.

- Taglétszámunk jelenleg már 750 fő, valamint a mi feladatunk a felelős műszaki vezetők, ellenőrök jogosultságainak kezelése is, ők ezernégyszázan vannak - mondta lapunknak Szepes András, a kamara elnöke, akitől megtudtuk: ahhoz, hogy a mérnökök, szakértők tervezhessenek, dolgozhassanak, bizonyos időközönként meg kell újítaniuk ezt a jogosultságot. Az ehhez szükséges továbbképzéseknek is helyet ad a Távírda utca 2A. alatt, a Torony üzletházban található új iroda, ahol végre külön ügyfélfogadó tér is van, hogy elkerüljék a tolongást. (Itt egy ingyenesen használható internetes számítógép is helyet kapott.)

A mérnöki kamara új irodája jövő hétfőtől, január 30-ától várja a tagságot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!