Sportvilág

2009.11.30. 05:39

Vesztegetési kísérlet egy Magyar Kupa meccs előtt?

A Nemzeti Sport szerint a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének két mérkőzése előtt valaki telefonon nagyobb összeget ajánlott a Szigetszentmiklós egy focistájának, ha csapata vereségére játszik; a lap információja szerint a csalók és megkörnyékezett játékos között egy volt élvonalbeli, még ma is aktív és ismert labdarúgó volt az összekötő.

MTI

A lap hétfői számában megjelent írás szerint az eset két hónapja történt, a focistát a telefonáló arra akarta rávenni, hogy a csapat több góllal veszítsen a Kaposvölgye VSC ellen. A játékos visszautasította az ajánlatot, és a történteket jelentette a klub vezetőségének.
A csapat és a megyei szövetség vezetői abban állapodtak meg, hogy feljelentést tesznek, ha a meccs eredménye mégis gyanúsan alakulna. A mérkőzés döntetlennel zárult, ám a visszavágó előtt a játékos újabb ajánlatot kapott, amit szintén visszautasított. A második meccsen győzött a Szigetszentmiklós, és bejutott a legjobb nyolc közé a Magyar Kupában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!