Sportvilág

2009.05.23. 02:29

Megpróbálnak borsot törni

Székesfehérvár - Bár még csak a 27. forduló következik a hét végén a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban, elképzelhető, hogy már szombaton bajnokot avatnak.

Parall Bálint

Ezúttal a Kápolnásnyék -Pálhalma mérkőzésre fókuszálunk, hiszen ha szombaton nyer a vendégcsapat, akkor az Alba Regia, vasárnapi mérkőzésétől függetlenül már bajnok. A helyzet tehát úgy áll, hogy Nagy Zoltán csapata kikaparhatja a gesztenyét a fehérváriaknak. Igaz, ehhez az kellene, hogy legyőzzék a félelmetes tavaszt produkáló Nyéket, akik kilenc győzelem mellett egy döntetlent és egy vereséget jegyeznek. Ezzel ellentétben a Pálhalma viszont szenved idén, öt győzelem, négy döntetlen és két vereség a mérlegük.

- Nem véletlen, hogy ilyen idényt produkálunk, hiszen rengeteg a sérültünk, nem hittem volna, hogy 18 ember kevés lesz egy szezonra... - mondta Nagy Zoltán. - Dudás szerdán kipontozódott, plusz összeszedtünk két sérültet, az egyikük, Sztanó Miklós biztosan nem lép pályára, Tóth Árpád játékára még van esély. Szóval leszünk is meg nem is, de ez nem azt jelenti, hogy nem próbálunk meg borsot törni a kápolnásnyékiek orra alá.

A 27. forduló párosítása, szombati mérkőzések, 17.30: Kápolnásnyék-Pálhalma, Martonvásár-Etyek; vasárnap 17.30-kor: Kisláng-Szabadegyháza, Pákozd-Alba Regia, Sárszentmiklós-Pusztavám, Bicske-Polgárdi, Bakonycsernye-Sárszentmihály, Sárosd-Aba-Sárvíz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!