Sportvilág

2009.10.27. 18:12

Sportbizottság - támogatásokról is döntöttek

Székesfehérvár - Kedden a megyeszékhely önkormányzatának sportbizottsága tartott ülést, ahol a kötelezők mellett beszéltek egyebekről is.

feol.hu

A kötelező feladatok között javaslat szerepelt az önkormányzati rendelet módosításáról, az önkormányzati kitüntetések alapításáról és adományozásának rendjéről szóló rendelet módosításáról. Ezeket a bizottság támogatta.
A bizottsághoz érkezett kérelmeket egy kivétellel támogatták, így a MÁV Előre SC a 100 éves centenáriumi ünnepségre 500 ezer forintot, a Székesfehérvári Curling Egylet és a Székesfehérvári Műkorcsolya Egyesület egyaránt az utánpótlás működés-kiegészítésére 200-200 ezer forintot kapott. Tárgyalták a  fedett uszoda használatából adódó újabb problémát, és ismét rögzítették az igénybevétel lehetőségeit, és azt, hogy a kedvezményekről csak a sportbizottság dönthet.
A végén zárt ülésen javasolták, hogy a Székesfehérvár Sportjáért díjat a 100 esztendős  MÁV Előre SC kapja meg ebben az évben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!