Sport

2016.02.16. 18:19

XI. Zemplén Kupa: Éremgazdag hétvége

Sátoraljaújhely - Hétvégén rendezték meg a XI. Zemplén Kupát, amely országos gyermek, serdülő, ifjúsági és junior nyílt kyokushin karate verseny volt formagyakorlat és knock-down szabályrendszerben.

Szupkai Gábor

A nemzetközi versenyen a kincsesbányai Pataki-Team részéről Pataki Nikolett gyermek II. lány küzdelem kategóriában a +35 kg kategóriában folytatta sikeres őszi szereplését és lett első helyezett, a formagyakorlat versenyszámban pedig ezüstérmet szerzett. Pataki Viktória ifjúsági lány kata kategóriában remek formában, továbbra is folytatta eredményes szereplését, hiszen itt sem talált legyőzőre. Kumite versenyszámban +55 kg kategóriában lépett tatamira, ahol szintén a legjobbnak bizonyult.

Pataki Viktória és Pataki Nikolett ismét érmekkel tért haza. Fotó: A Pataki-Team felvétele

Az IFK Magyar Kyokushin Szervezet hat fős csapata összességében jól szerepelt. Farkas Ágnes ifi női könnyűsúlyban megszerezte az idei év első trófeáját is a csapatnak, melyet remélhetőleg még sok követ. Ezüstérem jutott Szűcs Ferencnek, serdülő férfi könnyűsúlyban, harmadik helyen zárt gyermek I. női könnyűsúlyban Fekete Panna, serdülő férfi könnyűsúlyban Hortobágyi Kristóf, és Kovács Kitti ifi női nehézsúlyban. Németh Máté ezúttal helyezetlenül zárta a versenyt.

Két hét múlva a várpalotai diákolimpián szerepelnek a fiatal karatékák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!