Sport

2015.02.15. 19:50

Videoton FC: döntetlen a felkészülési meccsen

Döntetlent játszott egymással felkészülési mérkőzésen a magyar és az ukrán labdarúgó-bajnokság listavezetője, a Videoton FC és a Dinamo Kijev.

Bobory Balázs

Videoton FC–Dinamo Kijev 0-0
Marbella Football Center
Videoton: Pajovics – Szolnoki (Heffler Tibor 66), Chakla, Vinícius, Stopira (Fejes 66) – Simon (Trebotic 66), Sándor – Álvarez (Gyurcsó 66), Kovács (Ivanovszki 66), Oliveira (Pajac 66) – Nikolics (Feczesin 75). Vezetőedző: Joan Carrillo.
Kijev: Rybka – Selin, Kharatin, Yarmolenko, Myakushko, Burda, Buyalski Vitali, Betao, Khacheridi, Belhanda, Teodorczyk. Vezetőedző: Szerhij Rebrov.

Kovács István szép szóló után került helyzetbe, de hibázott (Fotó: vidi.hu)

Nem túlzás azt állítani, a Vidi több góllal legyőzhette volna a Dinamót, azonban kimaradtak még a legnagyobb ziccerek is. A mérkőzés folyamán Oliveira, Nikolics és Kovács is állt a kapussal szemben, de nem tudtak pontos megoldást választani. Mindenesetre örvendetes volt látni, hogy a fehérváriak villámgyorsan mennek át védekezésből támadásba, a piros-kékek többször is egyszerűen átrohantak ellenfelükön.

– A Dinamo és mi is meg akartuk nyerni a találkozót, de talán mi jobban. Taktikailag és fizikálisan is jól teljesítettünk, de végig oda kellett figyelnünk, hogy a nagy küzdelemben ne sérüljön meg senki, hiszen azt szeretnénk, hogy a tétmeccseken a lehető legnagyobb létszámú kerettel álljunk ki, és van olyan posztunk, ahol többen is rendelkezésünkre állnak, de van olyan is, ahol gondot jelenthet egy sérülés vagy eltiltás. Sok helyzetet sikerült kialakítanunk, a pályán nyújtott teljesítménnyel és a hozzáállással elégedett vagyok, azt kaptam vissza a csapattól, amit vártam – értékelt Carrillo.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!