Sport

2017.05.03. 15:49

Bravúrral nyitottak az U17-es EB-n a fiataljaink

A magyar U17-es labdarúgó válogatott nagyszerű játékkal, Csoboth Kevin duplájával és Bence Márk góljával 3-2-re legyőzte a franciákat a horvátországi Európa-bajnokság nyitónapján.

Ferencz Balázs

Magyarország-Franciaország 3-2 (1-1)

Magyarország: Ásványi - Kovács K., Opavszky, Bolla, Majnovics - Csonka, Bencze M. - Szerető (Szendrei, 71.), Schön, Csoboth (Timári, 72.) - Torvund (Kiss T., 79.)

Gólszerzők: Csoboth (38., 41.), Bencze (52.), illetve. Gouiri (36., 84).

A Főnix Gold FC neveltje, Szoboszlai Dominik sérülés miatt nem játszott, a Puskás Akadémia kapusa, Ásványi Balázs bravúrosan védett. A magyar válogatott szombaton 16.00 órától Skóciával játszik Zágrábban, a Lucko-stadionban. Az U17-es Eb-n debütál a büntetőpárbajok új lebonyolítási rendje. Az UEFA márciusban döntött a módosításról, miszerint a tizenegyesek során a résztvevők nem csapatonként felváltva végzik el a rúgásokat, hanem az A-csapat első rúgóját a B-csapat első, majd másodikja követi. Utánuk viszont ismét az A-csapatból rúghat két játékos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!