Sport

2014.07.11. 19:15

Sztárok is fellépnek a Videoton ellen

Székesfehérvár - Szombaton, 17 órakor sor kerül az 1984-es UEFA-kupa párharc visszavágójára, a Videoton FC labdarúgó-csapata a francia bajnok PSG-vel játszik felkészülési mérkőzést.

Bobory Balázs

Immár harminc éve, hogy a Videoton két héten belül háromszor is legyőzte a PSG-t, amely már akkor is világsztárokat foglalkoztatott, többek között Rochteau-t, Fernandezt, akik friss Európa-bajnoknak számítottak, vagy éppen az akkor még jugoszláv Szusicsot, a korábbi kiváló középpályás a világbajnokságon a bosnyákokat irányította szövetségi kapitányként.

Csongrádi Ferencék Párizsban 4-2-re nyertek, aztán a fehérvári mérkőzés 2-0-ás videotonos vezetésnél félbeszakadt, ám a harmadik találkozót is sikerült megnyerni Májer Lajos találatával.

Sokat változtak azóta is az erőviszonyok, a két csapat nemzetközi kupában immár csak nagy szerencse folytán futhatnak össze. A PSG világbajnokságon szereplő sztárjai nélkül áll fel, de klasszisokban nem lesz hiány a szombati edzőmmeccsen sem, elég csak az argentin Pastore, vagy brazil Lucas nevét említeni.

A Vidi ellen a brazil Lucas Moura is pályára léphet  (Fotó: dailystar.co.uk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!