Sport

2017.04.11. 20:30

Rászorulóknak adományoztak sportolók Székesfehérváron

Székesfehérvár - Az Alba Regia Sportcsarnokban negyven, rászoruló családnak adományoztak az Alba férfi kosarasai és a női kézilabdázók.

Horog László

Sorrendben hatodik alkalommal került megrendezésre az Alba Fehérvár Puebla Plus és az Alba Fehérvár KC közös, húsvéti adományosztása a Gáz utcai csarnok aulájában. Az eseményre negyven, a székesfehérvári Szegényeket Támogató Alapítványnál regisztráló, legalább 3-4 gyermeket nevelő család kapott meghívót.

Az FKC beállósa, Mayer Szabina (b) is szívesen jótékonykodott
Fotó: Simon Erika

A nebulók a Széna Téri Általános Iskolából, a Kossuth Lajos Általános Iskolából, valamint az István Király Általános Iskolából érkeztek. Az adományok egy része tartós élelmiszer, amit a SZETA biztosított, a többi édesség és gyümölcs, amit a sportolók vásároltak és adtak át dedikálással egybekötve.

A vendégeket Balássi Imre klubelnök köszöntötte, a rendezvényen részt vett Róth Péter alpolgármester, Viza Attila és Deák Lajosné önkormányzati képviselők. "Jó látni a mosolygós arcokat" - mondta Horváth Éva, a főszervező.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!