Kiélezett összecsapás

2020.02.11. 21:02

Nehezen izzadta ki a győzelmet MÁV Előre-BERICAP együttese

Izgalmas és rendkívül kiélezett összecsapáson győzte le a MÁV Előre-BERICAP együttese a Vidux Szegedi RSE csapatát a férfi röplabda NB I Liga alapszakasz II. 5. fordulójában.

Káldor András

Szoros meccs volt

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Egyáltalán nem kezdett megilletődötten a vendégcsapat, 15:12 után tudta csak megszilárdítani előnyét a Loki, amelyet megőrzött a játszma végéig. A folytatásban szinte végig vezettek a kék-fehérek, de megnyugtató különbséget nem tudtak kovácsolni, és ez megbosszulta magát, mert 22-nél is egyenlítettek a látogatók, ezután pedig zsinórban három támadást fejeztek be ponttal, és nyerték a szettet.

Szoros meccs volt
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A harmadik etap elején hiába vezetett a MÁV, 10:8-nál fordított riválisuk, majd később négy pont is volt az előnyük, melyből hármat megtartottak, és nyertek.

A negyedik felvonásban, ha nehezen is, de egalizáltak Gazsi Péter tanítványai, dacára annak, hogy a Tisza-partiak végig nyomás alatt tartották őket.

A döntő szett is vérnyomásnövelőként hatott, 13:13-nál még nyílt volt a csata, ezután Neukum Gábor ász-nyitása zárt le a találkozót.

MÁV Előre-BERICAP – Vidux Szegedi RSE

3:2 (20, -22, -22, 20, 14)

Székesfehérvár, 100 néző

Vezette: Éri, Barabás B.

MÁV Előre: Náhol, Neukum, Kholmann, Salazar, Salton, Stefanovics. Csere: Takács M., Szentesi (liberók), Tóth K. Edző: Gazsi Péter

Szeged: Piti, Bitó, Farkas Baráti, Fülöp, Kiss G., Csányi. Csere: Borsi (liberó), Honti, Bodnár, Demcsák, Sarnyai.

Edző: Nusser Elemér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában