Innen szép győzni

2019.06.10. 21:59

Nehéz helyzetbe kerültek az ifjú vidisek

Az U17-es labdarúgó-bajnokság másodvonalú osztályozójának első mérkőzésén fölényes zöld-fehér siker született.

Dévai Nándor Csaba

Mindig odaért egy jó blokk Fotó: Fehér Gábor

MOL Vidi FC–Ferencváros 1-4 (1-2)

MOL Aréna Sóstó. V.: Barna (Kiss B., Perák)

Vidi: Talián – Fodor, Kövesdi (Major, 55.), Kecskés, Illés – Hajdinger, Jánó (Érczkövi, 65.), Urbán, Szöllősi – Koppermann, Cieleszky (Kökény, 46.). Vezetőedző: Simek Péter.

FTC: Genzler – Osagie, Katona, Tölgyes, Adorján (Juhász, 69.) – Pintér, Hajdú, Kotroczó, Burzi (Gula, 78.) – Csontos, Szücs Á. Vezetőedző: Székely Tibor.

Mindig odaért egy jó blokk Fotó: Fehér Gábor

A Vasas Kubala Akadémia mögött a másodosztályú U17-es labdarúgó-bajnokság második helyén záró vidis fiatalok az első osztályban hetedik helyen végző Ferencváros ellen vívhatják ki a feljutást. Az első, fehérvári felvonás azonban nem a piros-kékek elképzelései szerint alakult, a teljes szezon alatt mindössze két gólt jegyző Katona Bálint három, Burzi Alex pedig egy gólt szerzett vendég oldalról, míg a hazaiak csak Koppermann Robin révén tudtak válaszolni az első félidő közepén. A háromgólos fehérvári hátrányról folytatódó párharc második mérkőzését június 12-én rendezik a Népligetben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában