Sport

2017.01.10. 20:30

Ne számoljon a MAC

Székesfehérvár - Néhány nap után ismét a MAC Budapest vizitál a Raktár utcában, ám ezúttal inkább a presztízs a tét a fehérváriaknak.

Szupkai Gábor

Merthogy most nem a Mol Ligában, hanem a Magyar Kupában feszül egymásnak a két együttes. Itt pedig korán elszálltak a Fehérvár esélyei a négybe kerülésre. A hazaiaknak ettől még a pontszerzés a célja, hogy szégyenszemre ne nullával zárják ezt a versenysorozatot. Másrészt a MAC ellen nincs tét nélküli meccs.

Ezúttal a kupában ütközik meg a Fehérvár és a MAC csapata Fotó: Molnár Artúr

A fővárosiak számára némileg fontosabb ez a hatvan perc. Ugyan már biztosan elődöntősök, de mivel idén nem négyes döntőt rendeznek a kupában, így minden bizonnyal szeretnék hazai jégen vívni az elődöntőt. Ehhez persze sok mindennek kell összejönnie, nem elég, ha a MAC nyer Fehérváron. A második hely megszerzéséhez a Dunaújvárosnak az Újpestet, emellett a Jegesmedvéknek pedig a Debrecent kell verniük. Elég sok tehát a bizonytalansági tényező, de intézze úgy a Fehérvár, hogy a MAC ne is tudjon számolgatni.

A mérkőzés első korongbedobására szerdán 18.30-kor kerül sor a Raktár utcában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!