A címvédő Vajta ellen gyarapíthatja pontjai

2019.09.19. 19:27

Ismét bizonyíthat a Káloz gárdája a megye II-ben

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában a Déli csoportban két rang­adóra is sor kerül, míg Északon a két tóparti együttes összecsapása bírhat különös jelentőséggel.

Káldor András

A Velence II (fehér) a nyékiek fölé kerekedhet

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

THERMOVÁR ÉSZAKI CSOPORT

A Puskás Akadémia FC III az előző fordulóban először az idényben Pusztavámon pontokat vesztett, míg ellenfele nagy vereségbe szaladt bele a Herceghalom ellenében. Nagy valószínűséggel mindkét csapat javítani szeretne, és ebből egy jó meccs kerekedhet ki. A tóparti rangadón bármilyen eredmény elképzelhető, a Fla­vus Velence II, és a Kápolnásnyék csapatának egyaránt jó mérlege van hazai pályán, illetve idegenben. A listavezető és pontveszteség nélkül álló Mány pedig győzelmi reményekkel várhatja a Csór Truck-Trailer együttesét, főként abban a tudatban, hogy a vendégek idegenben idén még nem szereztek pontot, pontokat.

Szept. 22., vasárnap, 16.00

Puskás Akadémia FC III (2.)–Szabadbattyán (9.), Herceghalom (5.)–Szár (11.), Pátka (8.)–Bakonycsernye (6.), Pákozd (15.)–Vál (13.), Fehérvárcsurgói (14.)–Bicske II (12.), Velence II (3.)–Kápolnásnyék (7.), Mányi TK (1.)–Csór Truck-Trailer (10.)

Szabadnapos: Pusztavám-Jüllich (4.)

A Velence II (fehér) a nyékiek fölé kerekedhet
Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

GROUPAMA DÉLI CSOPORT

A sorsolás szeszélye miatt úgy alakult a forduló párosítása, hogy egyszerre két rang­adót is rendeznek a csoportban. Kálozra a címvédő Vajta csapata látogat, a káloziak még nem vesztettek pontot ebben az idényben otthon, vendégeik viszont egyszer már kikaptak Baracson. Nagy küzdelem, érdekes összecsapás kerekedhet ki ebből a párosításból. Baracsra látogat a csoport újonca, és egyben meglepetéscsapata, a DUFK. Az újvárosiak eddig hazai környezetben bizonyítottak inkább, idegenben viszont csak egy meccset nyertek egy döntetlen és egy vereség mellett. Itt a pillanatnyi forma dönthet, bár a tabella éllovasának rutinja sokat érhet – a javukra.

Szept. 14., szombat, 16.00

Sárbogárd II (8.)–MPF Ráckeresztúr (13.)

Szept. 22., vasárnap, 16.00

Nagykarácsony GYSA (10.)–Előszállás SE (7.), LMSK Cobra Sport (5.)–Adony (11.), Szabadegyháza (6.)–Seregélyes (9.), Kálozi SE (3.)–Vajtai RSC (2.), Pusztaszabolcs-Iváncsa II (12.)–Aba-Sárvíz FC (14.), Baracs SE (1.)–DUFK SE (3.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában