Sport

2016.10.11. 12:49

Hétvége, sikerek nélkül

Csákvár - Újabb két fordulón van túl a Publó-Csákvári TC az asztalitenisz Extraligában, sajnos pontszerzés nélkül.

Szupkai Gábor

Először a fővárosban az a BVSC-Zugló volt az ellenfél, amely azóta a bajnok Celldömölk csapatát is megverte, így értelemszerűen a csákváriaknak is nagy falatnak bizonyultak a zuglóiak, akik végül 6-1-re verték a fejér megyei együttest. A csapat győzelmét Varga Sándor szerezte Kovács Sebestyén ellen egy 3-1-es győzelemmel.

A Csákvárnak sokkal fájóbb a Komló Sport Kft-vel szembeni 6-3-as vereség, ahol két játékosuk is 8-2-es előnyről bukott, így ezúttal joggal mondhatjuk, alakulhatott volna fordítva is az eredmény. A győzelmek közül kettőt Varga Sándor tudhatott magáénak, Daru Zsolt pedig egy sikert tett be a közösbe.

Az NB I Nyugati csoportjában a Honvéd Szondi SE is vereséget szenvedett, a PTE PEAC II. 10-8 arányban bizonyult jobbnak a fehérváriaknál. A párharc során Engelmann Zsolt 3, dr. Volsik Tibor és Szabó Attila 2-2, Slett József pedig 1 diadalt aratott a pécsiek ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!