A pontvadászat lényegi kérdései eldőlhetnek Délen, ahol csúcsrangadó lesz

2019.05.09. 19:23

Hatpontos meccs előtt állnak

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 27. fordulója slágermérkőzésének Vajta ad otthont, ahol a Perkáta akár egy lépéssel közelebb kerülhet a bajnoki címhez, vagy előzhetnek a házigazdák.

Káldor András

A Szabadegyházára (sárga) nehéz meccs vár Abán Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

THERMOVÁR Északi csoport

A Flavus Velence számára már minden mérkőzés – így a Herceghalom elleni is – csak hab a tortán, a bajnokságot nyerő együttes szakvezetése akár előre is gondolkodhat, és építheti a jövő csapatát. A Vál gárdája újabb fajsúlyosabb megmérettetés vár, hiszen a Szár – függetlenül attól, hogy a 7. helyen áll – jelenleg idegenben is veszélyes, több mint ötvenszázalékos mérleget mutathat fel a Lacza Albert által dirigált alakulat. A Bodajkra sem vár sétagalopp Mányon, ahol a vendéglátók korántsem arról híresek, hogy túl sok teret engednének ellenfeleiknek.

2019. május 12., vasárnap, 17.00

Herceghalom (9.)–Flavus Velence (1.), Fehérvárcsurgó (12.)–Bakonycsernye (7.), Vál (2.)–Szár (5.), Pátka (14.)–Pusztavám-Jüllich (6.), Puskás AFC III (11.)–Csór Truck Trailer (10.), Mány (8.)–Bodajk (3.), Mór II (13.)–Pázmánd (16.), Kápolnásnyék (4.)–Pákozd (15.)

A Szabadegyházára (sárga) nehéz meccs vár Abán
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

GROUPAMA Déli csoport

A forduló legfontosabb összecsapását Vajtán rendezik, kisebbfajta bajnoki döntőnek is beillik a Perkáta elleni találkozó. Amennyiben a hazai csapat begyűjtené a három pontot, akkor két ponttal megelőzhetné riválisát. Abban az esetben viszont, ha mindez fordítva történik, azaz a Perkáta nyer, akkor két játéknappal a bajnokság befejezése előtt négypontosra duzzadna az előnyük. Döntetlen esetén azonban minden marad ugyanúgy, és továbbra is egy ponttal vezetné a tabellát a vendégcsapat. A Szabadegyháza presztízsmeccset játszhat Abán, és esélyük lehet a győzelemre is, hiszen idén az a furcsaság történt velük, hogy idegenbeli mérlegük sokkal jobb, mint a hazai.

2019. május 12., vasárnap, 17.00

Aba-Sárvíz (6.)–Szabadegyháza (3.), Adony (11.)–Szabadbattyán (8.), Sárbogárd II (10.)–Pusztaszabolcs (14.), Káloz (4.)–Nagykarácsony (15.), Vajta (2.)–Perkáta (1.), MPF Ráckeresztúr (9.)–Előszállás (13.), Seregélyes (12.)–Sárszentágota (16.), Bes­nyő-Iváncsa II (7.)–LMSK Cobra Sport (5.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában