katasztrófavédelem országos tekeversenyén

2019.02.21. 16:30

Fair play-díjban részesültek a fehérvári ördögök

A dobogóról éppen lecsúszva, ám ugyanúgy az előkelő negyedik helyen zárta a katasztrófavédelem országos tekeversenyét a székesfehérvári hivatásos tűzoltók csapata február 20-án Nyíregyházán.

Katasztrófavédelem

Fotó: Katasztrófavédelem

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság színeiben induló Fehérvári Ördögök elnevezésű csapat a sportszerű játékért és versenyszellemért a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tűzoltószövetség különdíját is kiérdemelte „Fair play” kategóriában.

A székesfehérvári hivatásos tűzoltók Fejér megyét képviselve már hagyományosan, minden évben részt vesznek a katasztrófavédelem országos tekeversenyén. Májer György, Hujber László és Zsöllei Csaba tűzoltó főtörzsőrmesterekhez idén Bali Attila tűzoltó zászlós csatlakozott.

Fotó: Katasztrófavédelem

A nyíregyházi stadionban megrendezett bajnokságon összesen húsz csapat mérte össze tudását. A csapatok a sorsolást követően négy versenypályán kezdték meg a versenyt, minden játékos harmincszor guríthatta el a tekegolyót, minden leütött bábu egy pontot ért. A szervezők értékelték az egyéni- és a csapatgurításokat is, ez alapján alakult ki a végső sorrend – írja a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában