Nem bírtak az Érddel

2017.11.20. 17:06

Legutóbbi öt fellépésükön négy pontot gyűjtött a Videoton FC

Az NB III-as labdarúgó bajnokság Nyugati csoportjának 15. fordulójában nem tudta felborítani a papírformát a Videoton FC II.

Krebsz András

Réti Patrik (jobbra) sem tudott segíteni Érden

Fotó: Pesti Tamás

Érdi VSE-Videoton FC II 1-0 (0-0)

Érd, 300 néző, v.: Sipos T.

Érd: Kertész F. – Kárász, Bozsoki, Csiszár, Németh G. – Koós, Kónya B., Pallagi (Pintér N., 36.), Melczer (Hegedüs N., 76.) – Balázsovics (Ország, 88.), Kelemen P. Vezetőedző: Limperger Zsolt.

Videoton II: Borsos – Tarnóczi, Burka, Mocsi, Bolla – Takács M., Réti – Szabó Bence (Lassú, 46.), E. Hadzic, Kondor (Lőrincz, 68.) – Galacs (Varjas, 56.). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Réti Patrik (jobbra) sem tudott segíteni Érden
Fotós: Pesti Tamás

Az első felnőtt mérkőzésén pályára lépő Borsos Vilmossal a kapuban próbáltak meglepetést okozni a piros-kékek a bajnokesélyes Érd otthonában. Az első játékrész egyik főszereplőjévé vált a 17 esztendős hálóőr, aki Kelemen és Balázsovics lövésénél is bravúrral hárított. A térfélcserét követően aztán Borsos hibája eldöntötte a mérkőzést: Balázsovics Máté fejese a fiatal kapus hóna alatt csúszott át a gólvonalon, 1-0. Szinte azonnal egyenlíthetett volna a látogató, de a frissen beállt Varjassal a keresztléc, míg a házi gólkirály Elvir Hadziccsal Kertész babrált ki.

- A látottak alapján rászolgáltunk volna a döntetlenre – értékelt Tímár Krisztián.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában