Sport

2016.02.18. 20:31

Elhunyt a szabolcsi erőemelő

Pusztaszabolcs - Tragikus hirtelenséggel elhunyt Csóri József, a Pusztaszabolcsi Erőnlét Erőemelő Sportegyesület versenyzője.

Ferencz Balázs

A Pusztaszabolcsi Erőnlét Erőemelő Sportegyesület vezetőségétől kaptuk a hírt, miszerint a klub elvesztette egyik legeredményesebb sportolóját. Csóri József 25 éven át volt a pusztaszabolcsi erőemelők oszlopos tagja. A 47 éves korában, február 16-án tragikus hirtelenséggel elhunyt erőemelő a fekvenyomás sokszoros bajnoka volt. Mozgássérültként saját kategóriájában is gyűjtötte az érmeket, de ép sporttársai között kiváló, kiemelkedő eredményeket ért el. Megszámlálhatatlan éremszerzés fűződik a nevéhez, fekvenyomásban 210 kilogramm volt az egyéni rekordja. Példáját nem csupán a település számos seniorja és fiatalja követte, de felesége és lánya is az erőemelésben találta meg a sport szépségét.

A Pusztaszabolcsi Erőnlét Erőemelő Sportegyesület minden tagja ezúton is őszinte részvétét fejezi ki a gyászoló családnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!