Sport

2009.04.15. 02:29

Dvéri visszatért

Székesfehérvár - Azt a tavaly decemberi napot és a balesetet nem feledi, miként a múlt szombati visszatérését sem Dvéri Zsolt, az FC Fehérvár játékosa, aki tétmérkőzésen játszott ismét!

Matók János

Igaz, hogy még csak az FC Fehérvár NB III-as csapatának a Soroksár elleni - sajnos vereséggel záruló - múlt szombati mérkőzésén, de a tavaly decemberi súlyos szemsérülését követően ismét egy tétmérkőzésen lépett pályára Dvéri Zsolt, a Vidi válogatott középpályása.

- Nagyon, de nagyon vártam már erre a pillanatra, a visszatérésre, arra, hogy egy tétmérkőzésen ismét az FC Fehérvár mezében léphessek pályára - mondta a szurkolók körében roppant népszerű fehérvári labdarúgó, Drazsé.

- Miként érezte magát a szombati mérkőzésen?

- Nagyon jól, hiszen kezdőként játszottam 83 percet. Rosszabbra számítottam, de fizikálisan nem volt problémám. Csak a második félidő elején volt egy rövid periódus, amikor bekövetkezett a holtpont, de azon is hamar átlendültem. Kértem is Bekő Balázs edzőt, hogy ne cseréljen le, mert még játszani szeretnék. Úgy érzem, hogy a játék is ment, talán egy-két hibám ha volt, de hamarosan ebben is javulok. Lövésekre is vállalkoztam, de a fejelést még kerülöm. Összegezve: még nem vagyok tökéletes, de igyekszem. Az a lényeg, hogy van még egy kis játékhiányom, de a folyamatos edzésekkel, a mérkőzésekkel az is visszajön. Hiszen legutóbb öt hónapja, a Fradi ellen játszottam tétmérkőzésen a Ligakupában, amikor 3-2-re idegenben győztünk.

- Mikor lesz ebből NB I-es találkozó...?

- A mesteren, Varga Istvánon múlik a dolog, hiszen ő érzi, hogy mikor lesz rám szükség, s mikor látja majd úgy: szerinte is bevethető állapotban vagyok. Remélem, hamarosan!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!