Honvéd Szondi SE

2019.03.14. 08:47

Az utánpótlásé volt a főszerep

Nagyüzem volt a Honvéd Szondi SE asztaliteniszezőinél a közelmúltban, a fehérvári klub fiatal versenyzői több helyszínen is asztal mögé álltak.

Nagy Péter

Az NB I-es gárda alapembere, Both Levente és a harmadosztályú csapat egyik pontgyárosa, Kovács Dávid az U21-es országos bajnokságon vett részt a fővárosban. A viadal Bothnak sikerült jobban, aki egyéniben, párosban és vegyes párosban is a legjobb 16 közé jutott, igaz, itt el is búcsúzott mindegyik fronton. Kovács már a csoportküzdelmek során elvérzett. A Polgárdin megrendezésre került megyei ifibajnokságon Varga Tamás ezüst-, Horváth Tibor bronzéremmel zárt egyesben, míg a Varga, Horváth duó második, a Hajas, Doktor kettes a harmadik helyen végzett. A megmérettetésen a polgárdiak taroltak: a lányoknál Nagy Enikő, Farkas Vivien, Ábrahám Lina volt a sorrend, a fiúknál Makai Dominik győzött, Kugler a harmadik lett, fiú párosban a Makai, Kugler alkotta alakulat nyert.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában