Mol Aréna Sóstó

2019.10.10. 23:00

A hiba elhárult, már nem a víz az úr Sóstón

A közösségi oldalakon kaptak szárnyra azok a videók, melyek arról tanúskodtak, hogy beázik a novemberben átadott Mol Aréna Sóstó tetőszerkezete.

Ferencz Balázs

Szkesfehrvr, 2018. november 19. Az j szkesfehrvri Ssti Stadion 2018. november 19-n. A 14.200 ember befogadsra alkalmas stadion 14 millird forintba kerlt. A MOL Vidi FC tulajdonosa, a Fehrvr FC Kft. brli a stadion sport-, s irodai cl rszeit Szkesfehrvr nkormnyzattl. MTI/Bodnr Boglrka

Fotó: Bodnár Boglárka

Az OTP Bank Liga nyolcadik fordulójában csapott össze a Mol Fehérvár FC és a DVSC, miközben hatalmas mennyiségű eső áztatta a pályát. Azonban nem csupán a fedetlen területen ténykedő játékosok áztak, de a stadion egy részén a tetőről a lelátó felső szintjére ömlött a víz, onnan pedig a lépcsőkön patakként csobogott tovább. Erről készítettek videófelvételeket a nézők, s ezeket meg is osztották a közösségi oldalakon.

A novemberben átadott vadonatúj Mol Aréna Sóstóban a hibát azóta elhárították.

Az üzemeltető Székesfehérvári Városfejlesztési Kft. az alábbi nyilatkozatot tette közzé: „a tető búvóterében a csapadéklefolyó-vezeték egy szakaszán keletkezett hiba október 5-én este. Az azonnali, másnap reggelre lefolytatott műszaki vizsgálat megállapította, hogy egy hibásan elkészített elektrofittinges csőcsatlakozás okozta a problémát. A kivitelezést végző Strabag garancia körében hétfőn délutánra ki is javította a hibát!” Így már nem a víz az úr a Sóstón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában