Sport

2017.04.10. 13:35

Jól rajtoltak Zángóék az Országos Drrift Bajnokságon

Tököl - Az Országos Drrift Bajnokság hétvégi nyitó futamában a fehérvári Zángó Drift Team mindhárom tagja dobogón végzett.

Káldor András

Bár kissé óvatosan vágott neki a Sebesség Fesztiválnak a Zángó Drift Team, nem panaszkodhatnak, ugyanis majdnem tökéletes mérleggel zárták a kétnapos megmérettetést. A Street kategóriában a csapat télen igazolt tagja, a 18 esztendős, tehetséges Gáspár Bence élet első versenyén a második helyen végzett.

A SEMI PRO kategóriában ifjabb Zángó Zoltán - ahogy ígérte a versenyt megelőzően - kifogástalan teljesítménnyel az első helyen zárt. A PRO kategóriában idősebb Zángó Zoltán - két évvel ezelőtti magyar bajnok - a második lett.

- Akár lehetett volna fényesebb is az érem, de egy kicsit elszámítottam magam a guminyomásokat illetően, ez az oka annak, hogy lecsúsztam a dobogó legfelső fokáról. Szerencsére ezúttal nem volt semmilyen műszaki problémánk, megérte a telet végigdolgozni az autókal. - tudtuk meg a csapatfőnök idősebb Zángótól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!