Sport

2017.03.07. 21:10

Közeleg az Orka Kupa

Székesfehérvár, Budapest - Születésnapi versenyre, az Orka Kupára készülnek a fehérvári szinkronúszók. A felkészülés jegyében a hétvégén többen ott voltak a Synus Kupán, ahonnan szép eredményekkel tértek haza.

Zsigó Ferenc

Heten képviselték az egyesületet a gyermek korosztályú versenyzők közül a Synus Kupán Budapesten, ahol technikai gyakorlatokkal - kötelezőkkel - versenyeztek.

A hétvégi versenyen eredményes fehérvári lányok: Bakos Dorina, Cserta Anna, Grozeva Szonja, Köcski Klaudia Mandula, Baranyai Magda, Gustafson Maya és Kovács Enikő   Fotó: Orka SE

Korosztályukban 2. helyezett lett: Bakos Dorina, Cserta Anna, Grozeva Szonja és Köcski Klaudia Mandula. A 3. helyen végzett: Baranyai Magda, Gustafson Maya, Kovács Enikő.

A nemzetközi szövetség (LEN) naptárában is szereplő Orka Kupát március 17. és 19. között rendezi az egyesület. A napokban összegzett nevezések alapján 30 egyesület mintegy 600 versenyzőjét várják Fehérvárra - tudtuk meg az egyesület vezetőjétől, Molnár Andreától.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!