Sport

2015.10.21. 06:18

Rendőrök és katonák a vendégek a meccseken

A mérkőzésekre szóló tiketteket Halm Rolland, a TLI-Alba Fehérvár ügyvezető igazgatója adta át a Székesfehérvári Rendőrkapitányság két képviselőjének, Kajtor Zsolt őrnagynak, dr. Kovács Áron századosnak, valamint a Magyar Honvédség Összhaderőnemi Parancsnokság személyzeti főnökének, a szintén fehérvári Szívos István ezredesnek.

Horog László

- Rendőreink és katonáink a délvidéki határszakaszon szeptember eleje óta teljesítenek szolgálatot, az ideiglenes, biztonsági határzár kiépítésén és védelmén dolgoznak, rendkívüli munkát végeznek, távol a szeretteiktől. Köszönjük a lehetőséget a bajnoki találkozók megtekintésére - jegyezte meg Szívos István ezredes.

Kajtor Zsolt őrnagy veszi át a jegyeket Halm Rollandtól
Fotó: Horog László

- Nagy örömmel vettük az Alba Regia SC és a Köfém SC felajánlását, kollégáim között nagyon sokan vannak, akik szeretik a kézilabdát és a kosárlabdát, valamint családtagjaikat is érdekli a sport. Meggyőződésem, hogy élnek majd a lehetőséggel és a helyszínen szurkolnak a két csapatnak. Abban pedig különösen bízom, hogy mindkét együttes nyer szombaton - mondta Kajtor Zsolt.

A kosarasok ügyvezetője, Halm Rolland megjegyezte, azzal mindenki tisztában van, mennyire fontos az ország védelme, ezt szeretnék megköszönni a felajánlott meccsbelépőkkel. A sportvezető biztosra veszi, a belépők jó helyre kerülnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!