Sport

2015.06.17. 10:43

Kazár Miklós: „Innen szép visszajönni”

A Maximmun Racing Team pilótája egy defekt után nem folytatta a 2015-ös bajnoki szezon negyedik futamát, a Székesfehérvár Rallye-t

Sajnos megszakadt a nagy sorozata Kazár Miklósnak a 2015-ös szezon negyedik versenyhétvégéjén, a Székesfehérvár Rallye-n, ugyanis Eger, Miskolc és Szombathely után ezúttal nem állhatott fel a dobogóra. A Maximmun Racing Team pilótája és navigátora, Ferencz Ramón még szombaton, az ötödik szakaszon egy defekt miatt a viadal feladására kényszerült. A csapat azóta átbeszélte a kiesés okait, és abban reménykedik, hogy a júliusi Veszprém Rallye-n újra a legszűkebb elitben harcolhatnak a győzelemért.

Eddig mind a három eddigi bajnoki futamon – Egerben, Miskolcon és Szombathelyen – dobogóra állhatott az összetettben második helyen álló Kazár Miklós és navigátora, Ferencz Ramón, és minimum hasonló szereplésre számítottak az elmúlt hétvégi Székesfehérvár Rallye-n. Sőt! A Maximmun Racing Team duója végre nyerni szeretett volna

A páros ezúttal is a Mitsubishi Lancer EVO IX-essel állt rajthoz, és a verseny elejétől kezdve technikai gondokkal küzdöttek – a váltó kidobálta a kettes fokozatot, így az éles kanyarokban rengeteg időt veszítettek –, majd a szombati, ötödik szakaszon egy defekt véget vetett a versenynek. Kazár elárulta, navigátorával együtt nem adják fel céljaikat, és a 38 pontos hátrány ellenére zsinórban negyedszer próbálják megnyerni az abszolút bajnoki címet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!