Sport

2015.04.28. 19:19

Dévényi Tibor röplabda emléktorna

Székesfehérvár - Két napon keresztül zajlottak a Dévényi Tibor röplabda emléktorna mérkőzései a Felsővárosi Általános Iskola tornatermében.

Bobory Balázs

Szombaton lány korcsoportban, vasárnap pedig a minik között rendeztek meccseket, utóbbi, legkisebb korosztályban még fiú és lánycsapatok együtt játszhatnak, kisebb pályán. Mindkét nap a Felsővárosi Masita nyerte az összesen tizennégy csapatot megmozgató tornát.

Színvonalas meccsek voltak. Fotó: Koppán Viktor

Fésűs Irén, aki hosszú éveken át dolgozott Dévényi Tiborral, ma is hálás szívvel mesélt a MÁV Előre legendás elnökéről. A remek edző tanítványai szombaton veretlenül nyerték a tornát a Tatabányai RSE, a Bakony Balaton Röplabda Akadémia és a Dunakanyar SE előtt. Azt a vendégek is kiemelték, nagyon jól szervezett és magas szakmai színvonalú verseny volt a Dévényi-emléktorna.

Vasárnap aztán a minik következtek. Ők két pályán játszottak, hiszen ebben a korcsoportban még kisebb a pályaméret és négy játékos alkot egy csapatot. Tíz együttes csatázott két csoportban, a körmérkőzéses csoportmeccseket a helyosztók követték. Az éremcsaták érdekesen alakultak. A Masita első csapata a Göd 2. együttesét verte 2:0-ra a bronzmeccsen, a döntőben a Masita 1. lánycsapata 2:0-ra nyert a Göd 1. ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!