Sport

2015.03.19. 19:25

Vízilabda sikerek

Fehérvár – A Fehérvár Póló SE elsősorban az utánpótlás nevelését tartva szem előtt minél több gyermek számára ad lehetőséget.

Káldor András

A klubban nemcsak megismerkednek a sportággal a gyerekek, hanem ezzel egy időben a versenyeztetést is biztosítják számukra.

A lányok másfél éve játszották első mérkőzésüket, idén, pedig a tizenöt csapatos országos gyerek bajnokság alapszakaszát követően csoport második helyen kerültek be az 1-8 közé, ahol második mérkőzésükön a sokkal erősebb BVSC lányait győzték le idegenben 14-13-ra.

A fiúknál a 2004-es csapat januárban kezdte meg a küzdelmeket. Itt még a játék megismerésénél tartanak, de már ismerik a győzelem ízét.

A 2003-as korosztály a Budapest bajnokság alsóházában szerepel, de fejlődésük töretlen.

A 2002-es fiúk a Dunántúli bajnokságban csoportelsőként kerültek a felsőházba.

Az országos Utánpótlás bajnokság gyerek korosztályában, pedig a 6. hely megszerzéséért küzdenek. A serdülők vezetik a tabellát, míg az ifik a 4. helyen állnak, de céljuk a 2. pozíció megszerzése. Ősszel akár a feljutásért is játszhatnak a csapatok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!