Sport

2015.01.13. 09:54

Fehérvár Futsal-Nagytétény: Magabiztos győzelem

A Fehérvár Futsal együttese az NB II Nyugati csoportjának 14. fordulójában a tabellán 13. helyen álló nagytétényi AC Villám-Geobusz.hu csapatát fogadta, és magabiztos 7-3 (4-1) arányú győzelmet aratott felettük.

Káldor András

Érdekesség, hogy a fehérváriaknál (RAUF – Kovács N., BOGNÁR B., Csizmadia 1, TANÁRKI 4. Csere: Kéri, BALOGH T. 2 Szakmai igazgató: Dávid Zsolt) a pályára, kifutó összetételű kezdőötössel még nem találkozhattunk, és azt hihettük, hogy emiatt esetleg problémák adódhatnak a játékukban. Erre aztán alaposan rácáfoltak a piros-kékek, hiszen már az összecsapás elején magukhoz ragadták a kezdeményezést, és a vendégek igazán nem tudtak mit kezdeni agresszív támadójátékukkal. Főleg a Tanárki Mihály Bognár Bence duó állította őket megoldhatatlan feladat elé, előbbi a befejezésben, míg utóbbi az előkészítésből vette ki bőségesen a részét.

Végig tűz alatt tartották Kovácsi László kapuját, annak ellenére, hogy kevesebben voltak szellemes akciókat vezettek, számolatlanul rúgták a szögleteket, és már az első húsz percben sokkal nagyobb is lehetett volna a különbség a két csapat között. Bár a szünet után kissé engedtek a gyeplőn, és ez némileg felhozta ellenfelüket, de így sem veszélyeztette semmi a győzelmüket.

Ezzel a sikerrel Dávid Zsolt szakmai igazgató csapata helyet cserélt a tabellán a Cső-Montage BFC Újbuda gárdájával, és a 6. helyről várhatja a jövő hétfői folytatást a listavezető Göcsej SK otthonában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!