Sport

2014.12.09. 10:58

Botrányos játékvezetés, fehérvári pontmentés a futsal NB II. Nyugati csoportjában

A Fehérvár Futsal együttese az NB II Nyugati csoportjának 12. fordulójában a tabellán 9. helyen álló ELTE-BEAC gárdáját fogadta, és izgalmas mérkőzésen 4-4 (2-1)- es eredménnyel zárt.

Káldor András

A fehérváriak (Spandler – VÉGVÁRI 1, TANÁRKI 1, Molnár Cs., Tornyai. Csere: Balogh T., Csizmadia Kéri 1, Orosz, TÓTH R. 1. Szakmai igazgató: Dávid Zsolt) számára a győzelem azt jelentette volna, hogy még az idén van esélyük arra, hogy az első hat között zárjanak.

Ellenfelük a csoport újoncaként felemás mérleggel muzsikált idáig az egykori sokszoros válogatott Kénoszt Ferenc irányításával. Most viszont nem kezdtek rosszul, többet veszélyeztették Spandler Mátyás kapuját, mint vendéglátóik. Vezetésük után azonban már elérték az üzemi hőfokot a piros-kékek, és fordítani tudtak a szünetre. A pihenő szemmel láthatóan a fővárosiaknak tett jót, mert nemcsak egyenlítettek, hanem nyolc perc alatt kétgólos előnyt kovácsoltak.

Igaz ehhez komoly mértékben hozzájárult a két játékvezető, akik már a találkozó elejétől mindkét fél kárára tévedtek. Aztán a 32. percben a mérkőzés főszereplőivé váltak. Pillanatok alatt kiosztottak négy piros, és öt sárga lapot, így nem lehetett azon csodálkozni, hogy kellőképpen felfokozódtak a hajrára az indulatok. Ebből szerencsére jól jöttek ki a fehérváriak, akik Molnár Csaba és Tornyai Tamás véleményes kiállítása után kettőzött erővel hajtva itthon tartották az egyik pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!