Sport

2013.12.29. 15:34

Kellene az újabb győzelem

Székesfehérvár – Az év utolsó mérkőzésére készül a Sapa Fehérvár AV19 együttese, hétfőn a sereghajtó Olimpija Ljubljana otthonából akarják az Ördögök elhozni a két pontot.

Bobory Balázs

A Vienna ellen Hetényi ismét remekül védett, továbbá nagyon jól játszott Sikorcin és Kovács is, fontos, hogy a hazai húzóemberek is eredményesek legyenek. Jó meccs volt, örülök a megérdemelt győzelemnek – mondta a Volán mestere, Marty Raymond a szombati, hazai siker után. A Volán szereti megráncigálni a papíron erősebb együttesek bajszát, éppen ezért érdekes, hogy a gyengébb ellenfelek ellen, nem ragyog a csapat. Most a mumusnak számító Olimpija Ljuljana lesz az ellenfél.

– Ugyanazt a teljesítményt kell nyújtanunk, mint a Bécs ellen – vélekedett Raymond. – A Capitals ellen volt időnk és terünk cselekedni, ez lehet, hogy Ljubljanában nem így lesz. Agresszívan kell fellépnünk már a mérkőzés elejétől, nincs okunk bárkit is lebecsülni a ligában. Főleg azért, mert a két csapat eddigi három találkozása alkalmával mindannyiszor a szlovén csapat nyert... Ez lesz az Olimpija és a Volán utolsó találkozása az alapszakaszban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!