Sport

2013.11.06. 15:25

Tersztyánszky Ödönre emlékeztek a vívók

Tersztyánszky Ödön kétszeres olimpiai bajnok tiszteletére rendezték meg idén hatodik alkalommal a Fehérvár Kupát Székesfehérváron.

Bobory Balázs

Az indulók között Szombathelyről, Szolnokról, Pécsről, Tatáról, Veresegyházáról, a Balaton Vívóklubból és Budapestről, több egyesületből (Vasas, Honvéd, BVSC, Törekvés, MTK) érkeztek újonc korosztályú párbajtőrözők.

Az első helyezettnek járó muranói padlóvázát, a kupát, egy ezüstnyakláncot, vásárlási utalvány, egy emlékpólót és az oklevél mellett több logikai játékot is Gálfalvy Nóra a Vasas, a másodiknak járó hasonló díjakat Gnám Tamara a TSC, a harmadiknak járó szintén hasonló jutalmakat Borsody Emma a BVSC versenyzője vihette haza.

A fiúknál Szakmáry Nándor a VVSK versenyzője nyert, a második Fóti Adorján Vasas, a harmadik Kurucz Balázs a PTE-PEAC versenyzője végzett. A lányoknál a legjobb fehérvári, Török Karola a kilencedik, a fiúknál Zarándok Levente a negyedik helyen zárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!