Sport

2013.10.11. 14:10

Labdarúgó megye I - A negyedik Szár az ötödik Bicskét várja

Székesfehérvár - A Road Masters megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban a 9. fordulót rendezik. Szombaton három, vasárnap öt összecsapásra kerül sor.

Bobory Balázs

A 9. fordulóban a dobogós csapatok számukra verhető ellenféllel találkoznak, így a forduló rangadója egyértelműen a Szár- Bicske találkozó. A hazaiak a negyedikek, a vendégek az ötödikek a tabellán, már csak ezért is jó mérkőzésre van kilátás. Ráadásul a felek úgy ismerik egymást, mint a tenyerüket, akadnak olyan futballisták, akik korábban az ellenfélnél szerepeltek, így aztán a bizonyítási vággyal  biztosan nem lehet gond.

No meg a Szár, illetve a Bicske is szeretne kimászni a gödörből, hiszen mindkét alakulat elvesztette előző két mérkőzését. A házigazdákat előbb a Kisláng, aztán a Mezőfalva lepte meg, a BTC viszont két bajnokesélyestől, az Iváncsától és a Velencétől kapott súlyos pofonokat és összesen tizenegy gólt.

Nem is kell túlragozni: jó meccs lesz ez!

Szombat, 14.30: Velence Bericap- Polgárdi Vertikál, Dunafém-Maroshegy- Mór, Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő- Dunaújváros PASE II. Vasárnapi mérkőzések, 14.30: Puskás Akadémia II- Kisláng (12.30), Martonvásár- Szabadegyháza, Iváncsa -Bakonycsernye, Sárosd- Mezőfalva, Szár- Bicske.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!